BRÖLLOP

Bruduppsättning

180 minuter 4000kr

Vi vill finnas här för dig på din stora dag. Vi erbjuder därför ett helhetskoncept med både hår och smink för den som vill eller enbart håruppsättning eller smink om så önskas.

Dagen börjar med dryck och tilltugg, därefter kan vi i lugn och ro börja med din håruppsättning och eventuellt sminkning. Kaffe med fika från Munges bageri och café ingår. Du är i salongen i ca 3 timmar och kan slappna av och ta det lugnt.

Du är välkommen att ta med dig ett mindre sällskap och att även klä om till brudklänning på salongen.

*Löshårsdelar går att hyra om det behövs till din uppsättning. Pris: 500kr.

Dagen innan bröllop

90min 1200 kr

För att vi ska skapa det bästa resultatet under din stora dag så är det viktigt att vi har de bästa förutsättningarna. Därför har vi en behandling som gör att du slipper tänka på alla förberedelser själv och kan istället i lugn och ro fokusera på andra saker kring din stora dag.

Kom till oss dagen innan ditt bröllop så hjälper vi dig att tvätta och volym föna ditt hår, färga och forma bryn och fransar, samt lägga en fuktgivande sheet mask på ansiktet för att din hy ska kännas återfuktad och mjuk.

Om du istället vill göra detta själv så får du här en checklista med förberedelser inför din bruduppsättning och brudsminkning hos oss:

• Tvätta och föna håret 100% torrt dagen innan.
• Färga fransarna
• Färga och plocka ögonbrynen
• Se till så att din hy i ansiktet är återfuktad. Peela och lägg en ansiktsmask samt en återfuktande kräm kvällen innan och på morgonen.

Brudsminking

90 minuter 1500kr

Vi har flera frisörer som även är utbildade inom makeup.

Därför kan vi erbjuda ett helhetskoncept med både hår och smink. I brudsminkningen jobbar vi med att få en hållbar makeup som håller hela kvällen.

I behandlingen ingår bassmink med shading, highlighter och rouge, ögonskugga med flera färger, ifyllnad av ögonbryn, läppstift/glans, eyeliner och lösögonfransar.

Det finns även möjlighet att boka en provsminkning innan den stora dagen.

Vi vill att du kommer osminkad.

Provuppsättning / Konsultation

30 minuter 450 kr

Ett par veckor innan din håruppsättning kan det vara skönt att komma in på en konsultation.

Under konsultationen hinner man inte göra hela håruppsättningen, men man kan göra en enklare provuppsättning.

Du och frisören bestämmer vart volymen ska vara, vilka tekniker som ska användas och om du vill ha några håraccessoarer såsom slöja, tiara eller något annat hårsmycke.

Provsminkning / Konsultation

30 min 450 kr

Om du vill prova ut lite nyanser innan din brudsminkning så har du möjlighet att komma på en provsminkning/konsultation.

Här hinner vi inte prova hela makeupen, men man kan till exempel prova ögonmakeupen eller lägga bas-sminket så att man känner sig bekväm med det.