BRÖLLOP

OBS! Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot bröllopsförfrågningar under 2024.

Bruduppsättning LYX

6000kr

Vi vill finnas här för dig på din stora dag. För att vi ska skapa det bästa resultatet så är det viktigt att vi har de bästa förutsättningarna. Vi erbjuder därför ett komplett paket för din håruppsättning. I paketet ingår konsultation med en enklare provuppsättning, tvätt och volymföning samt håruppsättning.

Ett par veckor innan din stora dag är du välkommen in på en konsultation. Då går vi igenom dina önskemål och diskuterar vad som är möjligt att göra med ditt hår. Vi gör även en enklare provuppsättning för att du ska få en känsla av hur frisyren kommer se ut.

Beroende på vilken håruppsättning du har valt så väljer vi att tvätta ditt hår samma dag eller dagen innan bröllopet. Vi gör en djuprengörande tvätt med lätt hårbottensmassage samt en föning som är anpassad till din håruppsättning.

Din stora dag börjar med dryck och tilltugg, därefter kan vi i lugn och ro börja med din håruppsättning.  Du är i salongen i ca 3 timmar och kan slappna av och ta det lugnt. Du är välkommen att ta med dig ett mindre sällskap och att även klä om till brudklänning på salongen om du vill.

*Löshårsdelar går att hyra om det behövs till din uppsättning. Pris: 500 kr.

 

Är du intresserad av att boka en bruduppsättning LYX?

Fyll i detta formulär så återkommer vi till dig så fort vi kan!

10 + 5 =

Provuppsättning / Konsultation

30 minuter 470 kr

Ett par veckor innan din håruppsättning kan det vara skönt att komma in på en konsultation.

Under konsultationen hinner man inte göra hela håruppsättningen, men man kan göra en enklare provuppsättning.

Du och frisören bestämmer vart volymen ska vara, vilka tekniker som ska användas och om du vill ha några håraccessoarer såsom slöja, tiara eller något annat hårsmycke.