FÄRG

GO BLONDE!

Minst 180 min 1100:-/timme

Detta är en behandling för dig som har svart eller mörkbrunt hår och vill bli ljusare! Här strävar vi efter att få ditt hår så ljust som möjligt under en behandling. Vi skräddarsyr behandlingen för varje kund och det kan ta olika lång tid beroende på hur mörkt håret är och vilken kvalite det har.

I behandlingen ingår konsultation, avfärgning, uppljusningsteknik, nyansering, olaplex samt klippning, schamponering med hårbottenmassage, föning och styling.

 *Vi önskar att ni kontaktar salongen i förväg för att diskutera pris och förväntningar.

Balayage

180 min 2400-3000:-

Balayage-teknik är en av de stora trenderna just nu! I denna behandling skapar vi en hårfärg genom att måla slingor i håret med balayage-teknik. 

 I behandlingen ingår:

Applicering av balayage-slingor, nyansering och eventuellt bottenfärg, schamponering med passande produkter, lätt hårbottensmassage, föning och styling.

 * För att öka förutsättningarna till din önskade hårfärg vill vi gärna att du kommer in på en konsultation.

Färgning inom 1 år / Avancerad färgning

180min 2400-3000:-

Går du till frisören ganska sällan?  Denna behandling passar dig som till exempel har en ojämn färg i håret, en väldigt lång utväxt (mer än 8 cm) Eller för dig som vill ha en färg som är ganska långt ifrån den hårfärg du har idag.

 I denna behandling ingår applicering av avancerad färgteknik, schamponering med passande produkter, lätt hårbottenmassage, föning och styling.

 * För att öka förutsättningarna till din önskade hårfärg vill vi gärna att du kommer in på en konsultation

Mörkare färgning

135min 1800-2250:-

Denna färgning passar dig som vill förändra din hårfärg till det mörkare. Till exempel göra mörkare slingor eller färga hela håret i en mörkare färg med en eller flera färger. 

 I behandlingen ingår konsultation, färgning, schamponering med lätt hårbottenmassage samt föning och styling.

Färgning inom 4 månader

150min 2000-2500:-

Denna behandling passar dig som går hos frisören var 3-4:e månad och som vill bättra på din senaste färgning utan att göra några större förändringar. Till exempel du som är blond med en mörk utväxt som du vill slinga ljus.

 I behandlingen ingår konsultation, färgning, schamponering med lätt hårbottenmassage samt föning och styling.

 *Vill du göra en större förändring eller har du långt och/eller tjockt hår? Då rekommenderar vi att du bokar “avancerad färgning”

Färgning inom 2 månader

120min 1600-2000:-

Passar dig som går ganska ofta hos frisören och som vill bättra på din senaste färgning utan att göra någon större förändring.

 I behandlingen ingår konsultation, färgning, schamponering med lätt hårbottenmassage samt föning och enkel styling. (utan värmeverktyg)

*Vill du göra en större förändring eller har du långt och/eller tjockt hår? Då rekommenderar vi att du bokar “avancerad färgning”

Färgning utväxt max 2 cm

90min 1200:-

Denna behandling är till för dig som redan är kund hos oss och inte ska förändra din färg. Du som väljer denna behandling har t.ex. grå utväxt, mörk eller ljus utväxt som ska täckas med färg (inte slingor)

En utväxtfärgning är en uppfräschning av ditt hår och kan vara skönt att göra regelbundet.

I behandlingen ingår färgning av din utväxt på max 2cm, schamponering med passande schampo och balsam samt föning.

Färgning Quick fix

45-60min 600-800:-

Quick fix är till för dig som redan har färgat ditt hår hos oss och vill göra en snabb uppfräschning utan att boka en hel färgbehandling. Detta passar dig som snabbt får en utväxt och känner att du vill färga håret lite oftare till ett billigare pris.

Du kan välja på: 

  1. Bottenfärg i kronområdet och vid ansatserna (kronområdet=uppe på huvudet) 
  2. 5-10 paket slingor 
  3. Snabbverkande ljusfärg i hårbotten

I behandlingen ingår en av ovanstående färgteknik, schamponering och föning. 

Glossing

60-75 min 950-1100 kr

Denna behandling passar dig som behöver fräscha upp din nyansering mellan dina färgbehandlingar. Till exempel om du vill underhålla en kall ton. Vi rekommenderar att du bokar denna behandling 3-4 veckor efter ditt senaste frisörbesök. 

I behandlingen ingår nyansering, schamponering med lätt hårbottenmassage och föning. 

Herr klipp+färg

120-135 min 1600-2250 kr

Denna behandlingen är till för dig som har kort hår och vill färga/slinga ditt hår i en ljusare eller mörkare nyans samt klippa dig.

I behandlingen ingår konsultation, färg/slingor, klippning, schamponering med lätt hårbottenmassage samt föning och enkel styling.

Tillval

Klippning toppar max 3 cm 15 min 250:-

Klippning mer än 3 cm 30 min 450:-

Olaplex 15 min 450:-

Färgning och formning av bryn 15 min 250:-

Färgning av fransar 15 min 250:-

K18 250 kr

Skräddarsydd hårkur 200 kr