NEW

0470-13333 | info@lyxvxo.se

KLIPPNING

Klippning LYX

75 min 800:-

Vill du unna dig något extra? Då rekommenderar vi dig att testa vår LYX-klippning!

Behandlingen passar dig som vill bli riktigt omhändertagen och avslappnad samtidigt som du får en uppfräschning av håret eller kanske en helt ny frisyr.

I klippning LYX ingår konsultation, schamponering med inpackning och 10 minuters hårbottenmassage, klippning, volymföning och avancerad styling.

Klippning förändring / långt / tjockt hår

60 min 650:-

Du som vill klippa mer än 3 cm på längden och/eller har lite längre och tjockare hår eller om du vill förändra din frisyr rekommenderar vi klippning förändring.

Du får längre tid hos oss och vi kan i lugn och ro gå igenom dina önskemål och funderingar innan vi sätter igång.

I klippningen ingår konsultation, schamponering med hårbottensmassage, klippning, föning och enkel styling med till exempel värmeverktyg.

Klippning standard/toppklippning

45 min 550:-

Till dig som har en kort frisyr eller för dig som endast vill klippa av dina slitna toppar rekommenderar vi klippning standard.

Detta är vår mest bokade klippning som passar de flesta hår. I behandlingen ingår konsultation, schamponering med lätt hårbottensmassage, klippning, föning och enkel styling (utan värmeverktyg)

*Du som har ett väldigt långt och/eller tjockt hår, vill förändra din frisyr eller vill klippa mer än 3 cm på längden rekommenderar vi att du bokar klippning förändring.

Klippning utan schamponering

30min 400:-

Passar dig som snabbt vill klippa topparna på ett långt/mellanlångt hår eller snygga till din nuvarande korta frisyr med till exempel maskinklippning. Behandlingen passar även barn.

I behandlingen ingår snabb konsultation, klippning av dina toppar eller nuvarande korta frisyr. Har du ett lockigt hår ser vi gärna att du plattar håret innan du kommer.

I behandlingen ingår inte schamponering så vi vill att du kommer med nytvättat hår.

Klippning putsning

15 min 200:-

En putsning är till för dig som redan är kund hos oss. Du som har en kort frisyr och vill snygga till din klippning lite oftare eller du som har en lugg som snabbt blir för lång. I putsningen ingår klippning vid sidor/öron/nacke eller luggklippning.

I behandlingen ingår inte schamponering så vi vill att du kommer med nytvättat hår.

 

Tillägg

Färgning och formning av bryn 15min 200:-

Färgning av fransar 15min 200:-

Olaplex 30 min 450:-

Pro Cortex 30 min 450:-

Smink 30 min 400:-

Extra hårbottensmassage och lätt handmassage 15 min 145:-