VÅRDANDE BEHANDLINGAR

Olaplex är en silikon-, olje-, ftalat- och DEA-fri produkt som har tagits fram för att reparera skadat hår.

Olaplex kan blandas i alla hårfärger och blekningar för att laga och multiplicera svavelbindningarna i håret som annars skadas vid kemiska behandlingar.

Olaplex är en produkt utan giftiga tillsatser vars molekyl skyddar och förstärker håret under tiden som det färgas eller bleks. Resultatet blir ett friskt hår.

Genom att använda Olaplex i alla kemiska behandlingar du gör, även om det ”bara” är en bottenfärg, kommer Olaplex skydda ditt hår och ge det en längre livslängd.

Du kommer kunna göra de förändringar du önskar utan att kompromissa med kvaliteten i ditt hår.

För att stärka upp ditt hår och bibehålla din styrka rekommenderar vi att du använder Olaplex Nr 3 hemma en gång i veckan.

Olaplex fristående behandling

60 min 750:-

Olaplex i samband med annan behandling

30 min 450;-

Olaplex behandling med klippning

75 min 1150:-

Egen brunn-detox

60 min 750 :-

Om vattnet du tvättar håret i kommer från en egen brunn eller om vattenrören har metaller i sig så kan detta påverka ditt hår väldigt negativt. Du kan uppleva att håret går av, att det blir gul/gröna skiftningar och att det blir väldigt trassligt. Om du är blond kan du även uppleva att ditt hår aldrig får en klar blond färg utan att det istället känns mörkare för varje gång du tvättar det.

När man lägger blekning eller färg på hår som har blivit utsatt för egen brunn/metaller så kan det leda till en kemisk reaktion som gör att håret kan gå av. Därför vill vi att ALLA som har egen brunn/metaller i håret bokar denna behandling innan man gör någon färgning på håret.

Behandlingen börjar med ett djuprengörande schampo följt av ett ‘’removing elixir’’ som rensar bort beläggningar på håret. behandlingen avslutas även med ett utrensande balsam.