VÅRDANDE BEHANDLINGAR

Kära kund! Om du inte har möjlighet att närvara på din bokade tid ber vi dig att avboka senast 24 timmar innan ditt besök. Detta är för att vi ska ha möjlighet att boka in en annan kund på din tid. Avbokning görs i första hand via telefon på 0470-13333. Om vi inte är tillgängliga på telefon ber vi dig att skicka ett mail till info@lyxvxo.se och märka mailet med ‘’avbokning’’ 

Vid avbokning senare än 24 timmar innan din tid debiteras 50% av behandlingskostnaden. 
Tack för din förståelse!

Olaplex fristående behandling

60 min 850:-

Olaplex i samband med annan behandling

15 min 450;-

Olaplex är en silikon-, olje-, ftalat- och DEA-fri produkt som har tagits fram för att reparera skadat hår.

Olaplex kan blandas i alla hårfärger och blekningar för att laga och multiplicera svavelbindningarna i håret som annars skadas vid kemiska behandlingar.

Olaplex är en produkt utan giftiga tillsatser vars molekyl skyddar och förstärker håret under tiden som det färgas eller bleks. Resultatet blir ett friskt hår.

Genom att använda Olaplex i alla kemiska behandlingar du gör, även om det ”bara” är en bottenfärg, kommer Olaplex skydda ditt hår och ge det en längre livslängd.

Du kommer kunna göra de förändringar du önskar utan att kompromissa med kvaliteten i ditt hår.

För att stärka upp ditt hår och bibehålla din styrka rekommenderar vi att du använder Olaplex Nr 3 hemma en gång i veckan.

K18

K18 är helt unik teknologi som återställer hår som har skadats av kemiska behandlingar, värmeverktyg, UV-strålar, hårtvättar till dess ursprungliga tillstånd. Patenterade K18 är en bestående lösning, detta är den första produkten som använder biomimetik för att återställa trasiga keratinkedjorna och svavelbindningarna i håret. När man använder K18 vid kemiska behandlingar får man ett mer hållbart, jämnare och skonsammare resultat vid färgning och blekning.

Skräddarsydd hårkur

Fusio-Dose är Kerastse´s hårkurer som vårdar håret och förvandlar det omedelbart för att få ett hållbart resultat. Behöver du extra fukt, glans, eller styrka till ditt hår? Med fusidose skräddarsyr vi behandlingen för att anpassa just ditt hår. 

 

 

Egen brunn-detox

60 min 850 :-

Om vattnet du tvättar håret i kommer från en egen brunn eller om vattenrören har metaller i sig så kan detta påverka ditt hår väldigt negativt. Du kan uppleva att håret går av, att det blir gul/gröna skiftningar och att det blir väldigt trassligt. Om du är blond kan du även uppleva att ditt hår aldrig får en klar blond färg utan att det istället känns mörkare för varje gång du tvättar det.

När man lägger blekning eller färg på hår som har blivit utsatt för egen brunn/metaller så kan det leda till en kemisk reaktion som gör att håret kan gå av. Därför vill vi att ALLA som har egen brunn/metaller i håret bokar denna behandling innan man gör någon färgning på håret.

Behandlingen börjar med ett djuprengörande schampo följt av ett ‘’removing elixir’’ som rensar bort beläggningar på håret. behandlingen avslutas även med ett utrensande balsam.